Strib Lokaludvalg

Striblokaludvalg

Indbydelse til infomøde for nye indbyggere i Strib og omegn

Kære nye tilflyttere til Strib og omegn

Strib Lokaludvalg er rigtig glade for, at I har valgt at bosætte jer i vores skønne område.

Strib Lokaludvalg vil derfor gerne invitere familier med børn til et velkomstmøde, hvor Strib Lokaludvalg sammen med foreninger viser og fortæller om de mange aktiviteter og muligheder, som findes i og omkring Strib. 

Vi byder også på en velkomstpakke, som vi glæder os til at overrække til hver en familie, som har valgt at flytte til vores dejlige by.

Naturvejleder Annette Weiss, der bor i Strib, fortæller og svarer på spørgsmål om Lillebælt og fisker krabber med børnene.

Foreninger på Strib Havn fortæller om havneområdets aktiviteter og muligheder. Strib Havn stiller klubhuset til rådighed til mødet.

Strib Lokaludvalg sponsorerer kaffe, the og kage, der er mulighed for at købe drikkevarer rimelige priser. 

Tid og sted: onsdag den 10. maj 2023 kl. 1630 til 1800

 Strib Havn, Strandvejen 271, Strib

Tilmelding til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller sms til 21393275.
SU: senest lørdag 6. maj 2023 – Venligst oplys dit navn, adresse, tlf.nr., mailadresse og antal deltagere.

Vi glæder os meget til at se jer.

Et lignende arrangement for tilflyttere planlægges i forbindelse med Gademarked i Strib lørdag den 19. august 2023 kl. 1030 til 1230 i Strib Bibliotek og Lokalhistoriske Arkiv.

På vegne af Strib Lokaludvalg

Johannes Gregersen – Formand

Tlf. 21393275